cover

Mortoff Blog

Szakértői cikkek

Mortoff szakértői tudása egy blog oldalon

On-Premise AI Solutions
okt
03
2024
On-Premise AI Solutions

Az AI technológiák rohamos fejlődésével egyre több vállalat és szervezet dönt úgy, hogy saját szervereken futtatja mesterséges intelligencia megoldásait. Az on-premise AI rendszerek számos előnyt kínálnak, például nagyobb adatbiztonságot, testreszabhatóságot és költséghatékonyságot. 

Bővebben
A jövő technológiája: ML.NET és a mesterséges intelligencia a .NET világában
szept
18
2024
A jövő technológiája: ML.NET és a mesterséges intelligencia a .NET világában

A mesterséges intelligencia (AI) térnyerése a szoftverfejlesztésben vitathatatlan, és a .NET platform sem maradhat ki ebből a forradalomból. Az ML.NET egy Microsoft által fejlesztett nyílt forráskódú gépi tanulási keretrendszer, kifejezetten a .NET fejlesztők számára készült, hogy gépi tanulási képességeket integrálhassanak meglévő és új alkalmazásaikba.  

Bővebben
Tényleg tilos az AI?
jún
14
2024
Tényleg tilos az AI?

Kinek nem jutott még eszébe, hogy a ChatGPT-vel készítsen el egy válaszlevelet vagy egy jelentést a főnökének? Vajon van olyan diák, aki nem készítené el a házi feladatot, vagy az egyetemi beadandókat vele? No és erről mi a véleményük az oktatóknak? Pár hónapja, 2024 január végén szerveztünk egy workshopot hat magyar egyetem részvételével a (generatív) AI egyetemi oktatásra gyakorolt hatásairól.

Bővebben
Mire készül az ipar 2023-ban?
jan
18
2023
Mire készül az ipar 2023-ban?

Ipar 4.0-val foglalkozó podcast-sorozatunkban a gyártó és szolgáltató szektor különböző területein dolgozó szakembereket kérdeztünk arról, szerintük milyen kihívások és trendek fogják meghatározni a 2023-as esztendőt.

Bővebben
Piaci trendek 2020-ban, Közép-Európában
feb
27
2020
Piaci trendek 2020-ban, Közép-Európában

A különböző kutatóintézetek (Gartner, IDC, Forrester stb.) minden évben előállnak különböző listákkal, amelyek meghatározzák, hogy a következő években várhatóan mik lesznek a globális trendek. Nyilván a különböző régiók nagyjából követik a világszintű trendeket, de vannak mindig lokális specialitások. Nézzük meg röviden, szerintünk mi várható a mi régiónkban, kiemelve az 5 legjellemzőbb folyamatot, amelyek a piacot érintik.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
3D fémnyomtatás a Knorr-Bremsénél
3D fémnyomtatás a Knorr-Bremsénél

A Knorr-Bremse az ide Év Gyára Projektversenyről két díjat is elhozott: övék az év leginnovatívabb projektje a gyártásban, illetve az év gyártási/termelési projektje cím is. Halász Bélával, a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest műszaki szakértői csoportvezetőjével, és Nagy Ábellel, a cég 3D nyomtatásért felelős applikációs mérnökével beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.