cover

Szolgáltatásaink

Szoftverfejlesztés, tesztelés és tanácsadás

IT Outsourcing
IT Outsourcing

Csapatunk több, mint 15 éve biztosít szolgáltatásokat, megoldásokat ügyfeleink számára. Az outsourcing, azaz a kiszervezés fő jellemzői, hogy flexibilis, skálázható, transzparens és költséghatékony – éppen ezért számos területen alkalmazható, kényelmes, gyors és kifizetődő megoldást nyújt a cégeknek az erőforrás igények kielégítése érdekében.

Bővebben
Projektek
Projektek

Az ügyfeleink igényeitől függően, akár egy teljes csapatot is rendelkezésre tudunk bocsátani, akik tudásuk legjavát adva folyamatosan figyelemmel kísérik a projektet a sikerhez vezető úton. Csapatunk minden tagja a saját területének tapasztalt szakértője.

Bővebben
Megoldásaink
Megoldásaink

Cégünk több mint másfél évtizedes története alatt mindig igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni az egyéni megoldásokra. Törekedtünk rá, hogy ügyfeleink saját, akár speciális igényeinek megoldásával járulhassunk hozzá a sikerhez.

Bővebben
Nearshore
Nearshore

A nearshore egy klasszikus win-win szituáció, azaz mindenki számára előnyös megoldás. Külsős szakemberek bevonását jelenti egy cég működésébe, jellemzően az IT-területén, de természetesen más munkafolyamatok terén is van lehetőség az ilyen jellegű kapcsolódásra.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Top 5 Outsourcing trend 2022-ben
Top 5 Outsourcing trend 2022-ben

Ugyan lehetetlen pontosan megjósolni, mit hoz 2022, mi a Mortoffnál rendszereztük saját tapasztaltunkat és globális észrevételeinket, hogy bemutassuk az 5 legfontosabb outsourcing trendet, amely jövőre alakítja ezt az iparágat. >>

Katt ide!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.