cover

Kompetenciáink

Szoftverfejlesztés, tesztelés és tanácsadás

Fejlesztés
Fejlesztés

Cégünk „ügyfélkész” erőforrásokkal és tudásbázissal dolgozik annak érdekében, hogy a kijelölt fejlesztési projekt magas színvonalon, precízen, határidőn belül és sikeresen kerüljön lezárásra.

Bővebben
Tesztelés
Tesztelés

Képzett szakembereink rendelkeznek a teszteszközök széles körű ismeretével, ellenőrzik a fejlesztési folyamat végeredményét, agilisan a projekthez igazítják a tesztelési módszereket, azonnal alkalmazható komplett megoldást szállítanak. Megbízható, stabil eredmények, tökéletesen működő, ellenőrzött rendszerek – ezt kínálja a Mortoff.

Bővebben
Business Intelligence
Business Intelligence

Modern technológiák: alkalmazások, eszközök, gyakorlatok, amelyek egyre pontosabb előrejelzésekkel szolgálnak, s amelyek segítenek a még precízebb, még pontosabb üzleti döntések meghozatalában.

Bővebben
Tanácsadás
Tanácsadás

Minden vállalat működése kihívásokkal teli, felesleges és túlkomplikált folyamatok rontják a hatékonyságot. Ezzel emberi és üzleti erőforrásokat kötve le, amiket megfelelő optimalizálás és folyamatmenedzsment által inkább az üzleti célok jobb elérésére lehet fordítani.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Top 5 Outsourcing trend 2022-ben
Top 5 Outsourcing trend 2022-ben

Ugyan lehetetlen pontosan megjósolni, mit hoz 2022, mi a Mortoffnál rendszereztük saját tapasztaltunkat és globális észrevételeinket, hogy bemutassuk az 5 legfontosabb outsourcing trendet, amely jövőre alakítja ezt az iparágat. >>

Katt ide!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.